Ochrana osobních údajů

Souhlas se zpracováním osobních údajů
    1) Registrací na stránkách www.svicky.net udělujete souhlas společnosti Ing. Jaroslav Šabatka, se sídlem Schodová 4, Šternberk, 785 01, IČ 12081060, DIČ CZ5907042097, e-mail: svicky@svicky.net, tel:  585012607, 777707357 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, obecné nařízení o ochraně osobních  údajů (dále jen „GDPR“), zpracovávala tyto osobní údaje: jméno a příjmení, adresu, email, telefonní číslo a platební údaje.
    2) Jméno, příjmení, adresa, e-mail, telefonní číslo a platební údaje budou zpracovány za účelem: zpracování objednávky, zajištění vyskladnění a doručení zboží) a případného řešení práv z vadného plnění (reklamací). Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 10 let.
    3) S výše uvedeným  zpracováním  udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět a  to například  zasláním dopisu na adresu sídla Správce nebo na jeho e-mail. Nebo odhlášením na webu.
    4) Právním  základem  pro zpracování je v tomto případě souhlas udělený ve smyslu čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR.
    5) Osobní údaje Správně poskytne  následujícím  zpracovatelům: 
a) smluvnímu dopravci, kterého si kupující  zvolí v objednávkovém formuláři,  za účelem dodání zboží, seznam dopravců je dostupný zde,  přičemž  údaje  budou  poskytnuty v následujícím  rozsahu:  jméno, příjmení, adresa, e-mail, telefonní číslo; 
b) provozovateli portálu Heureka.cz  za účelem generování a zasílání dotazníků spokojenosti s nákupem v rámci programu  Ověřeno zákazníky, do něhož je internetový  obchod zapojen. Právním základem  pro zpracování je v tomto případě v souladu s článkem 6 odst. 1 písm. f) GDPR oprávněný zájem  správce, který spočívá ve zjišťování spokojenosti kupujícího s nákupem u správce. Zasílání dotazníků se týká všech kupujících, kteří neodmítli zasílání obchodních sdělení ve smyslu § 7 odst. 3 zákona o některých službách informační společnosti (č. 480/2004 Sb.), a je prováděno po každém nákupu  na internetovém obchodu. Provozovatel portálu Heureka.cz je oprávněn  předanou e-mailovou adresu použít  výhradně za účelem vygenerování a zaslání dotazníku spokojenosti ve smyslu Podmínek programu  Ověřeno zákazníky dostupných  zde: sluzby.heureka.cz/napoveda/podminky-a-dulezite-dokumenty/. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky může kupující kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků  pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě námitky  nebude dotazník kupujícímu dále zasílán. 
    6) Vezměte, prosím, na vědomí, že podle GDPR máte právo: 
    • na přístup k osobním  údajům, které sestává z práva získat od Správce potvrzení, zda osobní údaje, které se Vás týkají, jsou či nejsou zpracovávány, a pokud je tomu tak, máte právo získat přístup k těmto osobním údajům a k informacím vymezeným v čl. 15 GDPR; 
    • na opravu  nepřesných  osobních  údajů, které se Vás týkají, dále s přihlédnutím k účelům zpracování máte právo na doplnění neúplných osobních údajů, a to i poskytnutím dodatečného prohlášení dle čl. 16 GDPR;
    • na výmaz („právo být zapomenut“), které spočívá v tom, že Správce bez zbytečného odkladu vymaže osobní údaje, které se Vás týkají, jakmile již nebudou  potřebné pro účely vymezené výše či jakmile odvoláte poskytnutý souhlas se zpracováním a nebude existovat žádný další právní důvod pro zpracování (viz čl. 17 GDPR);
    • na omezení zpracování osobních údajů v případech vymezených v čl. 18 GDPR;
    • na přenositelnost údajů dle podmínek čl. 20 GDPR;
    • vznést námitku proti zpracování osobních údajů dle čl. 21 GDPR.
    7) V případě pochybností o zpracovávání osobních  údajů  máte právo obrátit se na Správce nebo na Úřad  pro ochranu osobních údajů,  který je v této oblasti dozorovým orgánem. K tomu můžete také podat stížnost.

 

Nebyly nalezeny žádné výrobky.

Vyhledávání

Kategorie

Kontakt

GARANT - ing. Jaroslav Šabatka
Schodová 4
78501 Šternberk


IČ: 12081060

Osobní návštěvy jsou možné pouze po předchozí telefonické domluvě!

Pracovní doba: Po - Čt od 8.00 - 16.00 hod., Pá 8.00 - 15.00 hod. Provozní doba ČERVENEC - SRPEN:  V PÁTEK OD 8.00 DO 12.00 hod.
Po dohodě i mimo pracovní dobu.

Odbyt - tel., fax: +420 585 012 607

Mobilní telefon: +420 777 707 357

Internet: www.osvetleni.info, www.meridla.eu

Naše další projekty: 
inzertní stránky: www.stavebnibazar.eu
pro hobbytvoření: www.svicky.net

e-mail: meridla@meridla.eu

Počet položek

395
položek
387
skladem

Datum poslední aktualizace

20.09.2018 16:30
Valid XHTML 1.1
Tvorba webových stránek – AiVision, s.r.o. | Eshop řešení AiShop